twitter

twitterem közvetlen elérése

Friss topikok

Címkék

abydosnovella (6) ace combat (3) activision (7) agyrázkódás (6) agyrázkódás (3) anime (4) április 1 (3) atomenergia (1) atomerőmű (1) autó (1) az emberiség utan egy nappal (4) a jelen árnyai (1) battlefield (4) battlestar galactica (1) bejegyzés (571) bemutatkozás (3) bemutató (263) bio etanol (1) bkv (4) blog (210) böngésző (5) command & conquer (95) con (1) convention (1) crysis (3) csernobil (1) csillagkapu (6) cunami (1) devil may cry (2) diablo (1) dragon age (9) durva (42) electronic arts (8) én (389) energia (1) érdekes (81) étel (5) facebook (1) felhívás (4) figyelem (7) figyelmeztetés (8) film (37) final fantasy (4) fokusima (1) földrengés (1) forma 1 (15) fortix (1) fülpiszkálók (1) fúziós (1) galaxy s (3) games (1) garrys mod (2) google (1) gyűjtemény (2) half life (1) hang (1) hiba (3) hír (3) húsvét (1) ingyen (16) interjú (3) iphone (2) iskola (1) japán (1) játék (3) jutalom (1) karácsony (5) kép (15) kérdőív (6) kommentár (33) könyv (15) környezetvédelem (1) kritika (34) lego (2) littlebigplanet (7) lopás (9) mafia (1) mala khal (8) manga (4) mese (2) mobil (9) mod (2) mozi (2) napenergia (1) need for speed (7) nem vicces (2) nintendo (1) novella (7) nyalóka (1) opera (14) paintball (3) pálya (1) pc vs konzol (4) playstation (37) playstation 3 (10) pokemon (9) portal (1) psp (41) psp2 (1) rádió (1) radiokatív (1) rajz (32) recept (1) roland könyv (4) schmittesen (1) show (1) smarter hungary (8) sorozat (7) star (1) starcraft (2) star wars (38) steam (7) szélenergia (1) teszt (10) tesztelés (3) tipp (1) tudomány (5) tudósítás (1) tv (2) twitter (1) végigjátszás (4) vicces (137) videó (358) videojáték (362) vízenergia (1) wars (1) webizód (4) wii (1) windows (12) world of warcraft (3) x7 (1) xbox (5) xfire (1) zene (14) zéró emisszió (1) zombi (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Beszámoló

Abydos 2008.11.02. 21:59

Íme akkor az igért beszámoló:

Az Október elég mozgalmasnak bizonyúlt rendezvények terén, most a 2. Budapesti Gameshowról és a Red Alert 3 Launch partyról írok egy beszámolót.

"Kezdeném a 25-én megrendezésre került gameshowval.
Ez volt a második Budapesti Gameshow, ami Közép Európában egyedülálló rendezvény..."
Kezdeném a 25-én megrendezésre került gameshowval.
Ez volt a második Budapesti Gameshow, ami Közép Európában egyedülálló rendezvény.
Az elsőre is volt alkalmam kilátogatni, ott a rendezéssel bőven voltak problémák. Nem működött a Halo3-nál a hang, Rossz volt a kivetítő képe (pedig moziterem volt) és egyéb technikai malőrök díszítették, az amúgy nagyon jó helyszínt.
Ezzel szemben a második Gameshow jó rendezésnek bizonyult, sokkal jobbnak az előzőnél, de a legnagyobb problémát a kis helyszín jelentette, ahol az emberek konzervhalként érezhették magukat. Nem is értem, hogy juthatott eszükbe, hogy annyi embert ilyen kis, már-már szobába küldik be. Miért nem a WCG helyszínét választották, ami ugyancsak a Millenáris parkban található. Rejtély számomra ez az egész.
Nem is bírtunk annyi ember között sokáig ott maradni, egyszerűen el kellett jönnünk onnan, már rosszul voltunk a tömegtől.
Nem beszélve az olyan fatális hibákról, mint az új Crysist Laptopról futtatni, és nézni, ahogy szaggat a játék mert nem bírja a gép, nem beszélve arról, hogy egy, ismétlem egyetlen egy gépen ment a Gears of War 2, és azért is sorba kellett állni. Ezek mind-mind elkerülhetőek lettek volna.

A játékok jók voltak, én később visszamentem és pont a Gears of War 2 bemutatóját kaptam el, és mit ne mondjak a játék nagyszerűnek ígérkezik, ha lenne Xbox 360 konzolom, biztosan kötelező címként gondolnék rá!
A grafika csodálatos volt, a történet lehengerlő és minden úgy a helyén van a játékban, nem beszélve a magyar feliratról.

A második rendezvény a Red Alert 3 Launch Party, amit az Electronic Arts szervezett.
Amikor odaértünk, jó fél órás csúszással engedtek be minket. Ez elviselhető volt, én beszélgettem addig. A Budavári Labirintus volt a helyszín, és amikor lementünk, hát nem mondom, hogy friss levegő áradt volna. Ez a helyszínnel járt.
Belépésként kapásból egy pólót és egy posztert kaptunk. Örültem neki, végül is ezekért mentem.
Rövid regisztráció után le is ültettek gépezni, de szóltak előtte, ha gond van a hálózattal, jelezzük. Nálunk nem ment minden rendben, és pont egy ilyen átjárónál ültünk, mikor beüzemelték a hálózatot alig fértünk el.
Elkezdtünk játszani, így minden rendben ment, csak sok ember nem fért géphez.
És az a probléma, hogy a rendezvény itt megállt. Legalábbis a civilek részére. Akik érdeklődők jöttek, és mondjuk nem arra számítottak, hogy játszaniuk kell, (mert a beharangozóban nem ez volt) azok csalódhattak, vagy nagyon unatkozhattak. Ezek az emberek hamar kiszóródtak, és valószínűleg negatív vagy nem túl jó emlékként gondolnak vissza a történetre. Akik játszani jöttek, azoknak a rendezvény megadta a lehetőséget, több verseny formájában is.
Voltak Celebek, de hát, ezért eljönni, hogy egy külön szobában a sajtónak pózoljanak, meg játszanak, nem hiszem hogy értelme volt, akik emiatt jöttek azokat még egy csalódás ért, ugyanis nem nagyon találkozhattak velük.
Lényegében a megjelenés napján már meg is ismerkedhettünk a játékkal, nekem nagyon bejön a játék, amint meglesz, írok róla egy tesztet.

Összességében mindkettő rendezvénynek voltak hibái, volt akinek nagyon tetszett, volt akinek nagyon nem tetszett, így egyiket sem mondanám erős közepesnél jobbnak, se nem volt rossz, de túl jó sem volt, nagyon szélsőséges érzésekkel távozhatott az ember. Reméljük a legközelebbi rendezvényen minden zökkenőmentes lesz, a helyszín méretes lesz és nem csak azok a játékosok fogják magukat jól érezni, akik tényleg játszanak.

Hát igen, az első Gameshow helyszíne perfekt volt, mozterem, nagy hely, sok férőhely meg hasonlók, ezzel szemben a 2. ici-pici helyszínen kerűlt megrendezésre, ezért elég kényelmetlenűl éreztük magunkat.
Nem beszélve arról, hogy mikor visszamentem, az egyetlen gears of war 2 es box ki volt kapcsolva. Talán 3 ledes lett???

A Launch Party hátránya az volt, hogy minden érdekesség a sajtónak jutott, a játékosoknak alig-alig. Hát jobban örültem volna ha a mezei gamereket is megkínálják üdítővel, és nem csak az újságíróknak jár minden földi jó. Mi ott éheztünk meg szomlyaztunk, merhát beigértek nekünk minden földi jót, oszt nem lett belőle semmi.

Hát ez is vegyes lett, ha valami rokonomat vittem volna, tuti szét unták volna magukat, nem tudták volna mit keresnek itt. Én elvoltam, de ez a rendezvény egy "kívűlállónak" elég fájdalmas csalódás lehetett.

 

Címkék: én bejegyzés command & conquer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gameworld.blog.hu/api/trackback/id/tr8746399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása