twitter

twitterem közvetlen elérése

Friss topikok

Címkék

abydosnovella (6) ace combat (3) activision (7) agyrázkódás (6) agyrázkódás (3) anime (4) április 1 (3) atomenergia (1) atomerőmű (1) autó (1) az emberiség utan egy nappal (4) a jelen árnyai (1) battlefield (4) battlestar galactica (1) bejegyzés (571) bemutatkozás (3) bemutató (263) bio etanol (1) bkv (4) blog (210) böngésző (5) command & conquer (95) con (1) convention (1) crysis (3) csernobil (1) csillagkapu (6) cunami (1) devil may cry (2) diablo (1) dragon age (9) durva (42) electronic arts (8) én (389) energia (1) érdekes (81) étel (5) facebook (1) felhívás (4) figyelem (7) figyelmeztetés (8) film (37) final fantasy (4) fokusima (1) földrengés (1) forma 1 (15) fortix (1) fülpiszkálók (1) fúziós (1) galaxy s (3) games (1) garrys mod (2) google (1) gyűjtemény (2) half life (1) hang (1) hiba (3) hír (3) húsvét (1) ingyen (16) interjú (3) iphone (2) iskola (1) japán (1) játék (3) jutalom (1) karácsony (5) kép (15) kérdőív (6) kommentár (33) könyv (15) környezetvédelem (1) kritika (34) lego (2) littlebigplanet (7) lopás (9) mafia (1) mala khal (8) manga (4) mese (2) mobil (9) mod (2) mozi (2) napenergia (1) need for speed (7) nem vicces (2) nintendo (1) novella (7) nyalóka (1) opera (14) paintball (3) pálya (1) pc vs konzol (4) playstation (37) playstation 3 (10) pokemon (9) portal (1) psp (41) psp2 (1) rádió (1) radiokatív (1) rajz (32) recept (1) roland könyv (4) schmittesen (1) show (1) smarter hungary (8) sorozat (7) star (1) starcraft (2) star wars (38) steam (7) szélenergia (1) teszt (10) tesztelés (3) tipp (1) tudomány (5) tudósítás (1) tv (2) twitter (1) végigjátszás (4) vicces (137) videó (358) videojáték (362) vízenergia (1) wars (1) webizód (4) wii (1) windows (12) world of warcraft (3) x7 (1) xbox (5) xfire (1) zene (14) zéró emisszió (1) zombi (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Agyrázkódás - A végső csata

Abydos 2010.04.15. 11:43

Fejszász Géza élettörténete egy bizonyos balesetig teljesen átlagos volt. Most viszont harcba megy, nem is akármilyen harcba. Az ő szándéka, hogy a rettegett Jokert végleg eltörölje a Föld színéről. Nem is akármilyen szövetséggel megy harcba. Szövetkezett Pókmalaccal aki egy baleset folyamán pegazus lett, és szövetkezett saját fiával, aki történetesen a húsvéti nyuszi. Joker egy Budapesti kórházban rejtőzködik, Géza számára az sem kérdés, hogy hol...

Géza és csapata nagy erőkkel vonul át a városon. Az emberek azt hiszik álmodnak, amikor egy idióta egy repülő lovon ül egy kis nyuszikával. De hősünk nem foglalkozik velük. Tudja, hogy a cél szentesíti az eszközt. De mielőtt összecsapnának haza megy a szennyesét kimosni, ugyanis 3 napja ugyanazok a ruhadarabok borították a testét. Észre vette, milyen kevés a szobája páratartalma, ezért a nyuszit leküldte a sarki hipermarketbe egy párologtatóért. Mikor Nyuszika visszaért, látta, hogy az apja egy műholdas rádióvevővel püföli üvöltve a mosógépét, ugyanis az nem akar elindulni! Nyuszika technikai guru volt, ezért ránézésre rájött a hiba okára és bedugta a mosógép tápkábelét a konnektorba. Hősünk lenyugodott, majd együtt elindultak a kórházba, hogy megtudja, mire jutott Tobzoska a belső kém..

Mikor odaértek, Géza rá sem ismert az épületre. Új boltívet kapott. Majd besétált. Gézára azonnal rászóltak, hogy állattal TILOS a bemenet. Géza zsebre vágta a fiát, a pegazussal meg kisétált, kifizette az egyórás parkolási díjat és szólt neki, hogy várjon amíg jelt nem kap. Géza olyan helyre akart bemenni, ahova tilos, de tobzoska tartózkodási helye ott van. Jött is egy nővér, hogy ki maga és hol az engedélye, Géza egy pillanatra felmutatta a lejárt könyvklub kártyáját és a nővérke tovább engedte. Milyen szerencse, Harley Quinn volt bent, aki ép Tobzoskát akarta megkínozni. Nyuszika hirtelen kiugrott hősünk zsebéből és leterítette az őrült doktornőt! Jött Tobzoska is, aki egy laza mozdulattal eltörte a doktornő nyakán található bizsu nyakláncdíszt és Géza ki is kérdezte, hogy miért van ilyen nagy orrsövénye és hogy hol van Joker! Szerencsétlen doki azt sem tudta, hogy milyen Jokerről beszél a régi betege, de Géza hajthatatlan volt és hozzákötözte a nőt a szék lábához. Géza megkérdezte Tobzoskát, mit derített ki, aki egy kukkot sem szólt, csak szomorúan maga elé nézett. Géza személyleírást adott Jokerre a dilidoki meg valami cirkuszt emlegetett. Hősünk új tervvel állt elő, tobzoskát itt hagyta, vigyázzon a dilis dokira, ő neki a nagy falat kell. Géza kiugrott a szoba ablakán, pont a pegazusára.... Vagyis arra szeretett volna, de helyette a visszaváltozott apró termetű Pókmalacra sikerült, aki visítozott össze-vissza, lévén Géza mindennek elmondható volt, csak pehelysúlyúnak nem. Mint kiderült, Pegazus összenyomott egy katica bogarat a patájával, ezzel meglett az állati áldozat és így újra teljes értékű életet kapott..

Géza szerencsétlen ember, de most a nap rá mosolygott. Hamar meglátta a cirkuszt, berohant, és pont Joker állt vele szemben, piros orral és nagy cipővel. De Géza amint jobban körülnézett rájött, hogy bizony Joker hadsereget toboroz, őrjöngő hadsereget. Géza minden erejét összeszedve ráugrott Jokerre, a közönség csak nevetett, mintha valami különös spóra hatása alatt lettek volna. Erre hirtelen megjelent a bejáratnál 2 tigris, és ők rárohantak a nyúlra és pókmalacra. A fém csak úgy szikrázott, ahogyan a titánok harcoltak. A hatalmas kavarodásban nem lehetett tudni ki állt nyerésre, de ekkor Joker klónjai berohantak a csatatérre, és eltávolították hőseinket. De Pókmalac pókhálót vetve elkapott mindenkit, és nyuszika ásott gyorsan egy gödröt és a cirkusz közepén egy szempillantás alatt elásta a gonosz embereket és tigriseket. Ekkor hirtelen megtört Joker varázslata, ugyanis a közönség sikítva kezdett el kirohanni a teremből, felszabadultak, pont úgy mint Géza. Géza sem tudta mit csináljon örömében, hát könnyezni kezdett és megköszönte társainak a segítséget. Őket hazaküldte majd boldogan sétált volna ki az ajtón, de a kommandósok hirtelen előbukkantak. Sőt, az egyik véletlenül Géza fejére esett így ő újra egy agyrázkódást szenvedett el.

Hősünk kórházba került, ahol hónapok óta kómában fekszik, az orvosok nem tudják, felkel-e valaha. A húsvéti nyuszika hazatért odújába és folytatta a bulit, míg pókmalac a történtek után öngyilkos lett, meg akart halni ezért elment a hely vágóhídra. Azóta se hallottunk felőle. Jokert és társait soha senki nem találta meg, őket eltűnté nyilvánították. Harley Quinn a fizetésemelés ellenére elköltözött Ausztráliába, hogy minél messzebb legyen hősünktől, mikor az felébred. Tobzoskáról viszont nincs semmilyen infónk. Őt utoljára a Csendes-óceánon látták rák-halászni. De a hajó sose tért vissza a kikötőbe...

--------------------------------------------

Ennyi lett volna az Agyrázkódás első évada. Most pihenőre küldöm, már ha egyáltalán valaha folytatni fogom. Köszönöm, hogy figyelemmel kísértétek Fejszász Géza kalandját :) Valami hasonló dolgok még várhatóak lesznek tőlem.

A mai szavak: #szennyes #párologtató #boltív #műholdas rádióvevő #tápkábel #fizetésemelés #spóra #könyvklub #katica #orrsövény

 

 

 

Címkék: agyrázkódás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gameworld.blog.hu/api/trackback/id/tr571923137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rikkantarigó 2010.04.15. 11:58:47

Jó volt!:D Szerzett néhány mosolygós percet, mielőtt belemerülnék a tanulásba... Kár, hogy vége. De reméljük, valami még jobb lesz helyette:)
süti beállítások módosítása