twitter

twitterem közvetlen elérése

Friss topikok

Címkék

abydosnovella (6) ace combat (3) activision (7) agyrázkódás (6) agyrázkódás (3) anime (4) április 1 (3) atomenergia (1) atomerőmű (1) autó (1) az emberiség utan egy nappal (4) a jelen árnyai (1) battlefield (4) battlestar galactica (1) bejegyzés (571) bemutatkozás (3) bemutató (263) bio etanol (1) bkv (4) blog (210) böngésző (5) command & conquer (95) con (1) convention (1) crysis (3) csernobil (1) csillagkapu (6) cunami (1) devil may cry (2) diablo (1) dragon age (9) durva (42) electronic arts (8) én (389) energia (1) érdekes (81) étel (5) facebook (1) felhívás (4) figyelem (7) figyelmeztetés (8) film (37) final fantasy (4) fokusima (1) földrengés (1) forma 1 (15) fortix (1) fülpiszkálók (1) fúziós (1) galaxy s (3) games (1) garrys mod (2) google (1) gyűjtemény (2) half life (1) hang (1) hiba (3) hír (3) húsvét (1) ingyen (16) interjú (3) iphone (2) iskola (1) japán (1) játék (3) jutalom (1) karácsony (5) kép (15) kérdőív (6) kommentár (33) könyv (15) környezetvédelem (1) kritika (34) lego (2) littlebigplanet (7) lopás (9) mafia (1) mala khal (8) manga (4) mese (2) mobil (9) mod (2) mozi (2) napenergia (1) need for speed (7) nem vicces (2) nintendo (1) novella (7) nyalóka (1) opera (14) paintball (3) pálya (1) pc vs konzol (4) playstation (37) playstation 3 (10) pokemon (9) portal (1) psp (41) psp2 (1) rádió (1) radiokatív (1) rajz (32) recept (1) roland könyv (4) schmittesen (1) show (1) smarter hungary (8) sorozat (7) star (1) starcraft (2) star wars (38) steam (7) szélenergia (1) teszt (10) tesztelés (3) tipp (1) tudomány (5) tudósítás (1) tv (2) twitter (1) végigjátszás (4) vicces (137) videó (358) videojáték (362) vízenergia (1) wars (1) webizód (4) wii (1) windows (12) world of warcraft (3) x7 (1) xbox (5) xfire (1) zene (14) zéró emisszió (1) zombi (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Agyrázkódás - Nincs remény...

Abydos 2010.03.23. 00:47

Fejszász Géza, történetünk főhősének az élete az utóbbi 4 hónapban brutális fordulatot vett. Egy szerencsétlen autóbaleset következtében elvesztette a látását, majd a kórházban fogságba esett. Azóta meggyógyult és szökése után rájött olyan összeesküvés elméletekre, hogy a legendás Joker tervez vele valamit, mert neki vannak nagyon különleges képességei. Úgy döntött visszamegy a kórházba, belemegy Joker játékába. De Géza barátunk ravasz ám, tudja kihez kell segítségért menni. A jótündér múmia segítségével megtalálta Pókmalacot, akit a főhadiszállásra küldött eligazításra. Géza végre megszerezte kedvenc kis fejszéjét, de emiatt a kórházban kellett lábadoznia 1 hónapot... mostanáig.

-Gyere ide Akhilleusz -szólt Géza a mereven, dülledt szemekkel néző tobzoskájához, majd várt.
-Jó, akkor ne gyere. De én most elmegyek haza, ott vár engem pókmalac. Nem tudom mikor érek vissza, de addig fogd és tanuld meg ezt a francia-japán szótárt, később még szükségünk lehet rá. - Odaadja a kisállatkának a szótárt majd kisétál az ajtón. De hamar vissza is tér - Akhilleusz! Majd elfelejtettem. Amíg távol vagyok Töltsd már le nekem a  Narutó harcművészet DVD-t torrentről mert a legújabb részében a wing-tsun nindzsák fognak szájkaratézni a 14. perctől egészen a 16. percig! Köszi haver! - Majd végleg távozik a kórházi szobából... cigánykerekezve.

Hősünk mint tudjuk nem bízik a BKV szolgáltatásaiban. Ám az izgalom miatt, hogy a nagyon híres és rettenthetetlen pókmalaccal találkozhat olyan dolgokat csinál meg, amilyeneket soha nem tenne meg. Első és legfontosabb dolog a megjelenés. Szóval a Busz ablakára tapadva figyeli, milyen üzletekbe térhetne be feldíszíteni magát.

Meg is pillantja az első szolárium szalont. Le is pattant a Buszról és beugrik egy ilyen gépbe. 2-szer tovább volt bent mint az átlag a kétszeres hatás reményében, szép vörösen jött ki, és nagyon boldogan. Vigyorgott, úgy örült. De tudta, még ez nem elég az első pozitív benyomáshoz. Elment egy közeli üzletbe, ott vett Hello Kitty-s napszemüveget magának, ugyanis az a divat manapság és egy aranyakláncot is egy ilyen 100 Ft-os adagolóból, majd a mobiltelefonját rákötözte a karjára, így szerzett egy karórát is. Szóval hazafelé vette az irányt. Egyenesen rohant. Az emberek majd megsüketültek a Gézát övező hangrobbanások sorozatától. 2 lépcsőfokokat lépkedve felért a házikójába, ahol a baleset óta nem járt, és izgatottan kinyitotta az ajtót majd egy orbitálisan büdös szag csapta meg az orrát. Majdnem elájult de egy mély levegőt vett és összeesett. Amikor magához tért nem hitt a szemének. Egy világ omlott össze benne. Géza előtt mozdulatlanul rohadt Pókmalac, csont soványan. Géza megfogta a kis állatot majd rákiabált, hogy miért ette meg a pálmafáját, amit kis kora óta az anyja locsolt! De Pókmalac nem válaszolt... Soha többé nem válaszolt. 

Géza dühös lett. Elborította őt a bosszú és kérdések sorozata: Ki tette ezt vele?! Miért történhetett meg ez? Miután lenyugodott nyomozásba kezdett. Májkrémes konzervek voltak szanaszét a szobában, tejutakat is talált amik a hűtőhöz vezettek. - Valaki megitta az összes ásványvizet -kiáltott fel és szép lassan össze állt benne a kép. Pókmalac éhen halt. 

Tétlenkedvén hősünk több jelre is figyelmes lett. Pókmalac szökni próbált, de valahogyan sose sikerült neki. Pedig neki van lézerszeme is és tudja használni a különleges, Altrix-ionizáló buborékfújót is! Akkor mi az oka ennek a rejtélyes halálesetnek? Miért nem ment el egyszerűen élelemért? Miért ette meg helyette a pálmafát, miért játszott annyit az Iphonnal és miért nem Pataponozott helyette, ha már úgysem akart elmenekülni.

 

-Hogyan történhetett ez? -gondolja, közben a könnyeivel küszködik. Majd eszébe jutott, hogy ez az ő hibája, hiszen ő kérte meg a jótündér múmiát, hogy pókmalac addig ne menjen sehova, amíg ő vissza nem ér. Géza teljesen szétesett. Azt hitte szörnyet hal, csak most tudatosult benne, hogy meghalt a pálmafája... Meg pókmalac is ott bűzölög a küszöbön és soha nem fog kijönni az a sok salakanyag a fotelből :( 

Ami még rosszabb fényt vetett Géza jövőjére az az, hogy csak Pókmalaccal együtt sikerült volna megállítania Jokert. Egyedül ő nem képes rá, hősünk küldetése, életcélja, létezésének értelme tehát kudarcba fulladt, ez az ember egyik pillanatról a másikra Valakiből egy nagy csőd lett. Persze ez idő alatt kirakott egy 3000 db Puzzle-t, csak hogy ne unatkozzon míg ezt átgondolja.

Ordítozott, üvöltözött, dobált és lövöldözött, de Pókmalac csak nem jött vissza. Géza fel is hívta a költöztetőket, hogy ő elmegy innen, nem akarja hogy a malac szelleme örökre itt kisértse, majd egy faltörő koskén fejbe vágta egy ötlet. 

Gézának van ám gyereke is. Igaz egy adoptált, de nem akárki. Egy igazi legenda, aki képes lehet feléleszteni a Pókmalacot halottaiból. Ő a Húsvéti Nyúl...

Hogy mi fog történni ezután a folytatásban? Hamarosan kiderül.

-----------------------------------------------------

Habár a mai epizódban jobban eszembe jutottak a szavak és jobb környezetet találtam nekik, nem érzem, hogy maradandót alkottam volna. Lehet hamarosan befejezem Géza történetét és maximum újba kezdek. Kb még ennyi epizód lehet ebben az ellaposodás elkerülése végett. Majd meglátjuk :)

Géza mai kalandjában a következő szavak szerepeltek:
#Naruto #francia-japán szótár #wing-tsun #aranynyaklánc #szemüveg #szolárium #Hello Kitty #májkrém #lézerszem #húsvéti nyúl #kos #buborékfújó #költöztető #tejút #adoptált #ásványvíz #Patapon #iPhone #karóra #pálmafa 

Ha szeretnéd, hogy legközelebb a Te kulcsszavaid jelenjenek meg Géza élettörténetében, kommentelj 5 kitalált kulcsszót itt vagy twitteren!
 

Címkék: agyrázkódás

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gameworld.blog.hu/api/trackback/id/tr831861277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rikkantarigó 2010.03.23. 12:29:38

Jó lett:D

párolt zöldség, hajcsavaró, tökhintó, üvegcipellő, tyúk

GPeti07 2010.03.23. 18:32:51

hashajtó, papírzsebkendő, nászéjszaka, dezodor, telefonfülke
süti beállítások módosítása