twitter

twitterem közvetlen elérése

Friss topikok

Címkék

abydosnovella (6) ace combat (3) activision (7) agyrázkódás (6) agyrázkódás (3) anime (4) április 1 (3) atomenergia (1) atomerőmű (1) autó (1) az emberiség utan egy nappal (4) a jelen árnyai (1) battlefield (4) battlestar galactica (1) bejegyzés (571) bemutatkozás (3) bemutató (263) bio etanol (1) bkv (4) blog (210) böngésző (5) command & conquer (95) con (1) convention (1) crysis (3) csernobil (1) csillagkapu (6) cunami (1) devil may cry (2) diablo (1) dragon age (9) durva (42) electronic arts (8) én (389) energia (1) érdekes (81) étel (5) facebook (1) felhívás (4) figyelem (7) figyelmeztetés (8) film (37) final fantasy (4) fokusima (1) földrengés (1) forma 1 (15) fortix (1) fülpiszkálók (1) fúziós (1) galaxy s (3) games (1) garrys mod (2) google (1) gyűjtemény (2) half life (1) hang (1) hiba (3) hír (3) húsvét (1) ingyen (16) interjú (3) iphone (2) iskola (1) japán (1) játék (3) jutalom (1) karácsony (5) kép (15) kérdőív (6) kommentár (33) könyv (15) környezetvédelem (1) kritika (34) lego (2) littlebigplanet (7) lopás (9) mafia (1) mala khal (8) manga (4) mese (2) mobil (9) mod (2) mozi (2) napenergia (1) need for speed (7) nem vicces (2) nintendo (1) novella (7) nyalóka (1) opera (14) paintball (3) pálya (1) pc vs konzol (4) playstation (37) playstation 3 (10) pokemon (9) portal (1) psp (41) psp2 (1) rádió (1) radiokatív (1) rajz (32) recept (1) roland könyv (4) schmittesen (1) show (1) smarter hungary (8) sorozat (7) star (1) starcraft (2) star wars (38) steam (7) szélenergia (1) teszt (10) tesztelés (3) tipp (1) tudomány (5) tudósítás (1) tv (2) twitter (1) végigjátszás (4) vicces (137) videó (358) videojáték (362) vízenergia (1) wars (1) webizód (4) wii (1) windows (12) world of warcraft (3) x7 (1) xbox (5) xfire (1) zene (14) zéró emisszió (1) zombi (1) Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Agyrázkódás - Kell egy társ...

Abydos 2010.03.13. 23:23

Géza (akinek a vezetékneve Fejszász) élete nem mindennapi fordulatot vett. Egy csúnya autóbalesetet következményeként agyrázkódást kapott. Géza kórházba került ahol fogságba esett, de kiszökött onnan. A világ ellene fordult és csak úgy vethet véget mindennek, ha a dolgok elébe megy. Kiderítette, hogy egy katonai kísérletnek az alanya, ami mögött a legendás Joker áll. Harley Quinn fogságban tartja, csak nagyon ügyes tervvel szökhet meg, és csak egy valaki támogatásával tudja legyőzni Jokert, ha segítségül hívja Pókmalacot....

Géza pár kezelés után gondolkozni kezdett. Tudta, hogy nem tud olyan könnyen kiszökni a fogságból mint az első alkalommal. Elmedokija napok múltán sem lett beteg. Géza aggódni kezdett, de az ő intelligencia hányadosa jócskán az átlagos érték felett volt, így neki nem okozott nagy nehézséget egy tökéletes tervet kiagyalni. A látása rohamosan javult az orvosi beavatkozásoknak köszönhetően. Erre alapozva el is tervelte a szökését.

Géza esténként pókerezni járt a többi beteg emberrel. Mivel pénzben nem fogadtak soha, csak is tárgyak voltak a tétek. Géza nagy mestere volt a Pókernek, igaz, picit csalt, mert Akhilleus nevű tobzoskáját mindig úgy helyezte el az asztalnál, hogy tudjon súgni, hogy a többieknek milyen lapjai vannak. Géza felrakta tétnek a mézeskalácsát mert igazából rettenetesen utálta, annyira utálta, mint azt amikor valaki puszta kézzel az orra előtt megfogta az általa árult, vadi új, extra külön kiadású Pókember képregényt amihez eredeti Pókember matrica is társult. Na akkor Géza mindig olyan csúnya állatokra gondolt, mint a pióca meg mint egy kopasz kutya, szóval Géza nem viccelt amikor a mézeskalácsot az asztal közepére dobta. Ekkora tétnél az asztal körüli levegő egyszerűen megfagyott. De Géza nyugodt szívvel adta le a tétet, hogy végre megszabadulhat ettől a nyomorult medvedisznóember szerű kis mosolygós és aranyosan visszaintő figurától.

Géza kedves pókertársa erre azonnal bedobta All in! el azt a tétet, amire Géza napok óta várt! A tangóharmonikát. Gézának tervei voltak vele, így fanyalgó képpel (ugyanis nem akarta viszont látni a mézes emberkét), de elfogadta az ajánlatot. Meg is nyerte, Akhilleusz segített neki. 

Géza terve minden várakozást felülmúlt. Régen tanfolyamon tanult meg tangóharmonikázni. Elő is vette az akkori időben kapott órarendjét, hogy megnézze, mikor volt a tangóharmónika órája. 11:00-11:45-ig kedden. Géza türelmes ember lévén, kedd délután 3 órakor már nem kezdett bele a dologba, így várt egy hetet és neki kezdett mesteri menekülési tervének a megvalósításába. Pontban 11:00-kor a rettenetesen precíz hősünk elkezdte játszani a Final Fantasy 23-nak a főcímdalát, ami megjelent PSP-re is!

Géza pontban 11:45-kor befejezte az előadást mindenki örömére és megkönnyebbülésére. Azonnal odasétált a hűtőszekrényhez, kivette az almasűrítményt, ezt tubusostól meg is ette, mert az energia mellett a vasra is szüksége van, majd kisétált a bejárati ajtón és máris szabadon megszökhetett. Akhilleuszt otthagyta, ő fog jelenteni neki a doki állapotáról.

Géza nagyon hosszú útra indult. Budapesti révén nagyon jól tudta, hogy a BKV-val soha nem éri el lábszag nélkül, meg amúgy sem a célját, így gyalog indult útnak a Déli-sarkra, a pingvinek otthonába, túl a Földközi-tengeren, a jéghegyeken ahol a nyolclábú Pókmalac is túr. Nem habozott útnak eredt. Már 3 órája úton van, amikor odaér a Ferihegyi repülőtérre, ahol is csomagnak álcázva magát feljutott egy repülőre. Szerencsére ez a járat pont Egyiptomba ment, így még csak kerülőt sem tett.

Géza amikor le szállt a repülőről, tevelábnyomokat kezdett el követni amik a sivatagba vezettek. Amikor már szomjas és éhes volt, rájött, hogy valamit magába kell szívnia különben nagy bajba kerül. Hamar talált is egy gereblyét és azzal kezdett el ásni. Feltáratlan kőolaj mező közepén volt. Géza hirtelen boldog lett. Géza a megújuló energia forrás híve, de úgy tekintett magára mint egy tölthető elemes zseblámpa. Ha most nem iszik valamit, minden el fog sötétülni, és ami a sok büdös autónak megfelel, az a mi Gézánknak meg se kottyan. Bele is kortyolt az olajba de nem ízlett neki. 

Géza tovább állt és találkozott a jótündér múmiával.
-Ha most azonnal teljesíthetem három kívánságodat, akkor nem öllek meg -Mondta a múmia boldogan, közben megsimogatta Géza kezét.
-Rendben múmia, teljesítsd három kívánságomat. Azt kívánom, hogy Pókmalac most azonnal teremjen a lakásomon és maradjon ott amíg hazaérek. Kívánom, hogy legyen már éjszaka mert olyan rohadt meleg van itt. Az utolsó kívánságom meg az lenne, ha adnál nekem egy kis baltát, ugyanis mindig csak nagyot találtam a boltban. -A múmia erre elkezdte keresni a földre lehulló állát majd a nagyra nyílt szemeit nagy nehezen becsukta és Géza otthonába teremtette a malacot és hősünk nyomban a fagyos sivatagi éjszakában találta magát egy kisbaltával lábában. Géza megőrizte a hidegvérét nem kezdett el kiabálni, hanem üvöltve rohant arra fele ahonnan jött persze a kicsi balta folyamatosan követte őt, mert egy kicsit mélyen belefúródott Géza lábszerkezetébe. Erre a jelenségre a földön kívüliek is felfigyeltek ezért elvitték őt és tanulmányozták, majd a genetikai szelektálás reményében kidobták Gézát a legközelebbi roncstelepen. Szerencsére Gézának egyik ismerősénél landolt Németországban. Ő a helyi Star Trek klub elnöke. Hamar szerzett is egy szekeret amivel hazavitette Gézát. Gézát csak itthon műtötték meg mert nem volt kintre biztosítása. Kivették a lábából a baltát és berakták Géza szobájába. Géza ugyanabba a kórházba került vissza, ahonnan elindult, de a küldetése nem volt hiába való, hiszen Pókmalac a főhadiszálláson van és addig nem mozdul el onnan amíg haza nem ér...

Géza megállíthatatlan. Rendkívülis akaraterejének köszönhetően egy hónapon belül lábra áll és hazaindul...

Folytatom

-------------------------------------------------------

A mai epizódban több általatok kért szót is kihagytam. Semmi gond nincs, de ilyen témákba nem szívesen megyek bele, lehetőleg a vallást is kerülöm. Ez ne legyen akadály az új szavak miatt, amit olyannak ítélek berakom :)

Géza mai kalandjában a következő szavak szerepeltek:
#tölthető elem #tevelábnyom #kőolaj #múmia #Földközi-tenger #gereblye #jéghegy #kisbalta #pingvin #almalésűrítmény #hűtőszekrény #póker #tangóharmonika #órarend #tanfolyam #medvedisznóember #mézeskalács #final fantasy #psp 

Ha szeretnéd, hogy legközelebb a Te kulcsszavaid jelenjenek meg Géza élettörténetében, kommentelj 5 kitalált kulcsszót itt vagy twitteren!
 

 

 

 

 

Címkék: agyrázkódás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gameworld.blog.hu/api/trackback/id/tr21837851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rikkantarigó 2010.03.13. 23:57:05

kos, francia-japán szótár, buborékfújó, költöztető, szolárium
süti beállítások módosítása