twitter

twitterem közvetlen elérése

Friss topikok

Címkék

abydosnovella (6) ace combat (3) activision (7) agyrázkódás (6) agyrázkódás (3) anime (4) április 1 (3) atomenergia (1) atomerőmű (1) autó (1) az emberiség utan egy nappal (4) a jelen árnyai (1) battlefield (4) battlestar galactica (1) bejegyzés (571) bemutatkozás (3) bemutató (263) bio etanol (1) bkv (4) blog (210) böngésző (5) command & conquer (95) con (1) convention (1) crysis (3) csernobil (1) csillagkapu (6) cunami (1) devil may cry (2) diablo (1) dragon age (9) durva (42) electronic arts (8) én (389) energia (1) érdekes (81) étel (5) facebook (1) felhívás (4) figyelem (7) figyelmeztetés (8) film (37) final fantasy (4) fokusima (1) földrengés (1) forma 1 (15) fortix (1) fülpiszkálók (1) fúziós (1) galaxy s (3) games (1) garrys mod (2) google (1) gyűjtemény (2) half life (1) hang (1) hiba (3) hír (3) húsvét (1) ingyen (16) interjú (3) iphone (2) iskola (1) japán (1) játék (3) jutalom (1) karácsony (5) kép (15) kérdőív (6) kommentár (33) könyv (15) környezetvédelem (1) kritika (34) lego (2) littlebigplanet (7) lopás (9) mafia (1) mala khal (8) manga (4) mese (2) mobil (9) mod (2) mozi (2) napenergia (1) need for speed (7) nem vicces (2) nintendo (1) novella (7) nyalóka (1) opera (14) paintball (3) pálya (1) pc vs konzol (4) playstation (37) playstation 3 (10) pokemon (9) portal (1) psp (41) psp2 (1) rádió (1) radiokatív (1) rajz (32) recept (1) roland könyv (4) schmittesen (1) show (1) smarter hungary (8) sorozat (7) star (1) starcraft (2) star wars (38) steam (7) szélenergia (1) teszt (10) tesztelés (3) tipp (1) tudomány (5) tudósítás (1) tv (2) twitter (1) végigjátszás (4) vicces (137) videó (358) videojáték (362) vízenergia (1) wars (1) webizód (4) wii (1) windows (12) world of warcraft (3) x7 (1) xbox (5) xfire (1) zene (14) zéró emisszió (1) zombi (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Agyrázkódás - Az ébredés

Abydos 2010.03.09. 23:54

Fejszász Géza élete nem mindennapi fordulatot vett. 3 hónappal ezelőtt egy csúnya autóbalesetet szenvedett biciklijével a parkolóban. Géza emiatt elvesztette a látását és kórházba került...

Gézának nem volt családja. Egyedülálló képregény-kereskedő volt, magának teremtett életfeltételeket, így senki nem látogatta meg a kórházban. 3 hónap keserves harc után Géza felébredt a kómából, ugyanis a klinika előtt egy ritka, Cosplay-es karnevál volt és ő ezt ösztönből megérezte. Az orvosok tanakodva álltak Géza mellett, kérdezték tőle, hogy érzi magát, tud-e beszélni és hogy bökje oda a ceruzát az orrához, ugyanis ők nem merték megérinteni ott azt a ragyát, de Gézát csak a felvonulás érdekelte. De valami nem stimmelt a már így is szerencsétlen emberünkkel. Nem látott semmit, hirtelen pánikba esett. 
-Mi történt velem? - Géza izgatott és elkeseredett hangon.
-Ön elájult és beverte a fejét. - Mondta egy kedves nővérke, aki hónapok óta felügyelte.
-Nem látok semmit!
-Erről kérem meséljen - szólalt fel a főorvos.
-Géza csak hallgatott majd kapkodva elkezdett matatni magán. - Hol van az eper mintázatú bugyim, ugye nem mosták ki!? Abban találkoztam Bishop android magyarhangjával az Alien 3. részének a szinkronizálása után egy kerezteződésben! Az egy műtárgy! - Kiabált Géza majd tigrisbukfencezett egyet a padló felé. - Valami piszkos katonai kísérletnek lehetek az alanya! Engem nem kaptok el élve! - Géza ebben a pillanatban elkezdett futni majd önfeledten neki rohant a falnak, amitől tüstént elterült. Az orvosok gyorsan megfogták és bevitték a kontroll szobába, ahol édi-bédi plüssmedvék nézegették hősünket. Gézában feléledt valami elemi ösztön. Látni kezdte a körülötte lévő világot az egyéb érzékszerveivel, pont úgy mint Daredevil. És ha ez a furcsa képesség nem lenne elég, Géza valami furcsa oknál fogva elhitette magával, hogy ő MacGyver reinkarnációja. Békésen megfogta Akhilleusz nevű Tobzoskát és zsebébe rakott egy golflabdát. De arra gondolt, valamivel ki kellene robbantani az előtte lévő ajtót. Talált még egy vonalzót, egy pattogatott kukorica dobozt és a szobájába berakott csibefasírtot, majd az ebből készült robbanóanyagot ráhelyezte a bezárt ajtóra. Nem telt el sok idő, míg bekövetkezett a detonáció. Akhilleusz volt Géza szeme, olyanok voltak mint Batman és Robin, Han Solo és Csubakka, Lois és Clark és a többi. A karnevál még tartott, a nővérektől nem félve kirohant a tömegbe. A sok autó és a hatalmas tömeg miatt úgy érezte egy fogatverseny közepébe tévedt, elkiáltotta magát, hogy "Hajrá Anakin!".

A Tömeg csak nézett, ki ez a beteg ember, aki egy Tobzoskával a kezében tombol a természetet bemutató Cosplay ünnepségen a Föld napján. Az emberek mindenfélének beöltöztek, almának, epernek, fűnek vagy ép fügefának, a lényeg az volt, hogy a természetet szimbolizálja az egész. Gézának nem kellett több. Hamar meglátta Poison Ivy-t a tömegben, Batman egyik ellenségét, és hozzávágta a zsebében lévő golflabdát. Mondanom sem kellene, de ez a labda célt tévesztett és a közeli kisgyerek marcipán befőttjét találta el. A gyerek előhúzott a zsebéből egy pisztolynak látszó 9 mm-es nyalókát, majd kegyetlenül lövöldözni kezdett. Gézának nem volt más választása, ezt a párbajt kihagyta így csak a futás maradt. Egyik lábát tette a másik után, befutott egy közeli moziba, ahol ép egy animációs mese ment. A pingvinek ép pingvinpörköltet készültek főzni, a halakat a vízből egy húsdarálóba dobálták a jelenet szerint. Géza hirtelen a félelméből erőt gyűjtött és gyűlöletté alakította azt. Nagy zöld mamuttá változott és minden egyes embertől elkérte a jegyet és indulatosan, ordítások közepette széttépte azt! Pár percen belül odalépett hozzá a közeli kidobó ember és kitessékelte Gézát a teremből.

Géza rájött valami nincs rendben. Érzékszerveivel való látását azzal magyarázzák az orvosok, hogy csak látás károsodást szenvedett. De Géza tudja az igazat. Tudja, hogy ő különleges. Ezért a moziból kijövet úgy dönt, felveszi polgári nevét és visszamegy a kórházba. Ott egy elme orvos szinte azonnal kezelésbe is vette a fáradt hőst. Az orvos egy nő volt... Egy nagyon szimpatikus nő... Pont olyan, aki Jokert is kezelte... Géza elméjében hirtelen nőni kezdett az a gondolat, hogy lehet ő Harley Quinn A Joker egyik leghűségesebb társa... És ha Quinn ittvan, valószínűleg Joker figyeli őt és ő rendelte el az egész katonai kísérletet... Géza máris egy terven kezdett el gondolkodni... A benne lévő szuper-baktériumokat elég lenne valahogyan belejuttatni az elmedoki szervezetébe és az megtenné hatását. Géza alattomosan letüsszentette a doktornőt, egy ördögi mosollyal fűszerezve. De tudta, hogy ez lassan hat. Egy valaki segíthet csak megállítani Jokert... Pókmalac....

Hogy mi történt ezután a megállíthatatlan Fejszász Gézával és Akhilleusszal? Megtalálták-e Pókmalacot? Vajon sikerült e megfertőzni Harley Quinn-t? Hamarosan megtudhatjuk....

-------------------------------------------------

#pattogatottkukorica #doboz #kidóbó[ember] #vonalzó #plüssmedve #pingvinpörkölt
#pókmalac #csibefasírt #golflabda #fügefa #marcipánbefőtt #húsdaráló #tobzoska #Akhilleusz #ceruza #baktérium #Fogat verseny #pisztoly #párbaj #eper mintázatú bugyi #android #cosplay.
 

Köszönöm a szavakat, nehéz dolgom volt velük. Nehezen raktam össze a szöveget, talán nem is lett kerek egész és lehet nem olyan jó mint az előző, vagy amilyen lehetett volna. De igyekeztem. Lehet majd nagyobb kihagyások lesznek, minden napra ez sok lenne.

Ha szeretnéd, hogy legközelebb a Te kulcsszavaid jelenjenek meg Géza élettörténetében, kommentelj 5 kitalált kulcsszót itt vagy twitteren!

Címkék: agyrázkódás

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gameworld.blog.hu/api/trackback/id/tr501827371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GPeti07 2010.03.10. 15:46:40

kőolaj, múmia, Földközi-tenger, Mohamed próféta, gereblye
süti beállítások módosítása