twitter

twitterem közvetlen elérése

Friss topikok

Címkék

abydosnovella (6) ace combat (3) activision (7) agyrázkódás (6) agyrázkódás (3) anime (4) április 1 (3) atomenergia (1) atomerőmű (1) autó (1) az emberiség utan egy nappal (4) a jelen árnyai (1) battlefield (4) battlestar galactica (1) bejegyzés (571) bemutatkozás (3) bemutató (263) bio etanol (1) bkv (4) blog (210) böngésző (5) command & conquer (95) con (1) convention (1) crysis (3) csernobil (1) csillagkapu (6) cunami (1) devil may cry (2) diablo (1) dragon age (9) durva (42) electronic arts (8) én (389) energia (1) érdekes (81) étel (5) facebook (1) felhívás (4) figyelem (7) figyelmeztetés (8) film (37) final fantasy (4) fokusima (1) földrengés (1) forma 1 (15) fortix (1) fülpiszkálók (1) fúziós (1) galaxy s (3) games (1) garrys mod (2) google (1) gyűjtemény (2) half life (1) hang (1) hiba (3) hír (3) húsvét (1) ingyen (16) interjú (3) iphone (2) iskola (1) japán (1) játék (3) jutalom (1) karácsony (5) kép (15) kérdőív (6) kommentár (33) könyv (15) környezetvédelem (1) kritika (34) lego (2) littlebigplanet (7) lopás (9) mafia (1) mala khal (8) manga (4) mese (2) mobil (9) mod (2) mozi (2) napenergia (1) need for speed (7) nem vicces (2) nintendo (1) novella (7) nyalóka (1) opera (14) paintball (3) pálya (1) pc vs konzol (4) playstation (37) playstation 3 (10) pokemon (9) portal (1) psp (41) psp2 (1) rádió (1) radiokatív (1) rajz (32) recept (1) roland könyv (4) schmittesen (1) show (1) smarter hungary (8) sorozat (7) star (1) starcraft (2) star wars (38) steam (7) szélenergia (1) teszt (10) tesztelés (3) tipp (1) tudomány (5) tudósítás (1) tv (2) twitter (1) végigjátszás (4) vicces (137) videó (358) videojáték (362) vízenergia (1) wars (1) webizód (4) wii (1) windows (12) world of warcraft (3) x7 (1) xbox (5) xfire (1) zene (14) zéró emisszió (1) zombi (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Extra cenzúrázatlan vélemény, a PC-s fanatikusoknak!

Abydos 2008.12.06. 13:32

Nagyondurva iromány, cenzúrázatlanúl, aki nem bírja, vagy nem akarja olvasni a PC és konzol, esetleg a GTA IV-es felhajtást, az ne olvassa el, aki meg elolvassa, azt saját felelősségre, én nem vállalok semmilyen felelősséget sem az irományom miatt, sem a nyugalom megzavarása miatt...
Aki ezek után mégis elolvassa, annak i kell jelölnie a fehér területet.

Ha valaki ezután azt merészeli nekem mondani, hogy a PC-n jobban megéri játszani, mint konzolon, az még sztem egy 100 pontos IQ teszten sem menne át, anélkül hogy ne nyílvánítanák az eredmények után majomnak, mert komolyan mondom, az emberi címet jogilag vesztené el, állatként kéne bejegyezni a hivatalban, aki rendelkezik egy minimális öntudattal és gép elött görnyedő beszűkűlt tudatú szemétként éli mindennapjait, és az élelmét már a billentyűzetének a műanyagombjainak a nemlétező áramvezetéséből nyeri.

Ha fájna az emberi baromság, még a síromban is ordítanék, és komolyan zombiként kéne emészárolnom ezeket a gerinctelen, szemüveges, vézna csökött agyu gépb***kat. (tisztelet az értelmesebb kivételnek, azok megértik azt amiről írni fogok, aki meg ennek a posztnak ellentétesen visszaválaszol olyan hangnemben, amilyenben az elöbb említett rétegről írtam, annak csak azt mondom, nem vagy tisztelt kivétel és nem foglalkozok veled, nem fogom magam tovább idegelni miattad, és miattatok itéli meg az átlagos ember kocka és gépőrűltnek a sima mezei gamereket, akik még tudnak gondolkozni. Szal én nem tartozom a ti sötét rétegetekbe, és én azért fogok dolgozni, hogy ne a ti hülyeségetek alapján ítéljék meg a játékosokat, hanem a normális réteg alapján és hogy minket elfogadjanak, de a ti érdeketekben egy jó szót sem fogok soha szólni. Ismétlem, az értelmesebbre ez nem vonatkozik és elnézést kérek a hangnemem miatt, de mondom, már így is fáj a szívem ezek miatt, le kell adnom.)

Tehát a lényeg. Van most egy origo cikk
itt. Nem reklámozom, és nem is a cikk lényege miatt, hanem a sötét kitaszított száműzött és eszetlen barmok miatt. 
A cikk lényege (mint 15 005 helyen), hogy milyen problémák vannak a játék körül.
Kezdve a telepítés hosszúságától, a helyigényén át a felsorolhatatlan számú problémáig.
Mindenki ezt a játékot várta a PC-jére, és megkapták amit akartak, mindenki mondta, hogy a PC-nem fogja normálisan futtanti, se nem 3 magosak a pc-k, se nem 7 magosak mint a konzolok amik futtatják, de mégis mindenki csodát várt, hogy jajj milyen láűtótávolság lesz pc-n, a konzol ilyet nem tud, jajj milyen felbontás lesz pc-n, a konol ilyet  nem tud... ANYÁD, én már csak ezt tudom mondani. Te hülye paraszt! Mikor lesz neked olyan géped, amin ezeket mind-mind normálisan kihasználnád? Vagy ha a te kiváltságos seggedet kinyalják, miért nem érdekel téged a többi ember, akik viszont tényleg nem játszhatnak a kedvenc játékukkal, mert el sem indul a gépükön. Mond meg te anyszomorító hülye, hogy miért érzed magad kiváltságosnak, amikor el nem tudom képzelni, hogy az anyád büszke lenne rád, még ő is sír mi lett (vagy ezek után még mi lehet) belőled ezt garantálom, vagy csak kérdezd meg őt, mit gondol rólad, amikor "gépezel", de én ezt már a gép megerőszakoásának tartom....

Én nem tudok vele játszani, és összesen 3 embert tudok mondani, akinek elég jó PC-je van hozzá, márpedig nem 3 embert ismerek, ezt mindenki elhiheti.
De lefogadom, az ő gépükön sem menne el azona  grafikán, amit azok a nyomorék újságírók terjesztettek, hogy mennyivel jobb lesz PC-n mint konzolon, és a konzolosok lényegében csak szégyenkezhetnek majd. Azok az újságírók, akik ilyeneket terjesztenek (kimondom a gcsillagtól kezdve), megvan a véleményem, és szinte biztosan állíthatom, hogy az ott dolgozóknak a 80 % ának fogalma sincs a témák valóságáról, és ezt úgy mondom, mint átlagos olvasó, mert annyiszór találkoztam olyan irományukkal (de nem csak róluk van szó) amik totálisan még a kérdésükben is ellentétes volt a valósággal. Vannak játékok, amik igazából említést sem érdemelnének, unalmas pocsék hányadékok, de ők az egekig dicsérik, és vannak játékok amik igaz hogy nem a legjobbak, de szórakoztatóak, mégis van képük lehúzni, de olyan szinten, amit már törvényben büntetnék. (ez nagyon sok kritikusra igaz, filmezéstől kezdve még a festőkön át. A legpocsékabb festményeket (amikre azt gondolom, hogy a festő hányt rá) egekbe magasztalják milyen művészi, érzelmes (az biztos mert valami nem volt rendben a hasában, biztos nem érezte jól magát) és milyen mesteri, míg az igaz festményeket, amiket talán még én is megnézek, azt említésre sem méltatják... Ennyit erről.

Szal PC és konzol. Kezdjük ott. Aki magyarországon lakik, lényegében joga sincs hogy elindíthassa a játékot, a games for windows Live szemétség miatt. 
"Milyen jó lesz hogy Games for Windows LIVEos lesz a játék". ANYÁD! megint csak ezt tudom mndani, felfogod te mit jelent ez??? Egyszer volt Games for Windows Live játékom, másnap vevő után kutattam, kinek adhatom el! Az Universe at warról beszélek. Nem beszélve arról, hogy olyan kihalt Lobbyt még nem láttam, mint ami annak volt, azon át, hogy egy jó fél órámba került kicselezni a rendszert, mert Magyar vagyok, nincs jogom online játszani vele. HA MEGVETTEM, VEVŐ VAGYOK, NEKEM SEMMIJEN RENDSZER NE MONDJA MEG UTÁNA MIHEZ VAN JOGOM A VÉTEL UTÁN. Veszek egy videót, akkor nincs jogom tv műsort felvenni vele? Veszek egy telefont, nincs jogom smsezni vele? Vagy mivan itt? Mitől más ez mint más??? Szerzői a jog a fenéket, jotalanúl senki ne védje a jogait!

Szal a DRM itt is felüti a fejét, az amazon.com on jó 1-es csillagnál tart a játék, pedig maga a JÁTÉK 5 öt érdemelne. 

Számoljunk csak. 500 000 Ft os gépen talán elindúlna normálisan akadálymentesen Angliában interneteléréssel!!
Magyarországon akár egy szuperszámítógépen indítanám el, akkor sem működne, mert nem működhet a program. Érted, jogodban áll megvenni, de nincs jogod használni. Cukifalatok mondhatom, hogy robbanának fel az irodájukban.
Szal net szükséges. Köszönöm, ennyi elég is volt, szal akinek nincs netje, megveheti, de ugyancsak nem indíthatja el, még egy jó pont. 
Ha nincs SP3 mad vagy vista SP1 et, akkor ásd el magad.
Ha nincs két magod a pofádba röhög.
Ha nincs 2 giga ramod, fogd be.
Ha nincs minimum 600 Mbos videókártyád, te ember vagy egyáltalán?
Ha Magyar vagy, játszani sincs jogod, csak vásárólni.
Ha nem akarod hogy kémprogramok telepűljenek a gépedre, akkor TE bűnöző vagy.
Ha olyan programok vannak a gépeden amik elősegíthetik a bűnözést, TE bűnöző vagy (csak összehasonlításkép, aki kesztűt hord, az bűnöző? Aki dvd író programmal rendelkezik, az bűnöző?)
Ilyen feltételekkel, hogy hogy nem tiltják be ezeket a cégeket? Én ha az országomba megakadályozhatnám, hogy bejöjjenek, vagy hogy a nem létező jogukat gyakorolhassák, én betiltanám a működésüket is! De sajnos sügérek űlnek nálunk is és máshol a világban is, mert azért képesek betiltani egy játékot, mert esetleg vért vagy szexualitást tartalmaz... VICC. Szánalmas vicc.

Na szal tegyük fel elindúl a gépünkön, kapunk egy olyan közepes grafikai beállítást, hogy a konzolosok sírva kiröhögnek minket, hogy ilyen szánalamasan kell játszanunk. Hát bravó, erre büszke lehet minden elvakult PC-s. Ha megveszem az xbox360 at gta 4 el együtt, és hozzá veszek egy full HD TV-t még akkor is olcsóbban kilyövök, minthogy veszek egy olyan felső kategóriás 200 000 fts videókártyát, ami másfél éven belül a középkategóráit is alig veszi. De sztem egy TV+PS3 párossal is jobban járok, főleg hogy a legtöbb Sony Full HD-s tévéhez ingyen "odadobják"  aps3 mat is, ami bizony képes Blue ray, magyarúl magas felbontású filmeket lejátszani. Mennyiért is? Még a hülye azért nem vagyok boltban is 250 ből úgy kijövökm hogy még gta 4 et is kapok mellé. És azért ez a "szegényebbek" sportja, mert tudják jól, 5-6 évig nem kell hozzányúlni, a TV még tovább is bírja, a gép viszont nem, és lehet hogy 1 vagy több milliót a gépbe kéne fektetni ahoz, hogy minden klappoljon 5-6 évig. Kinek van erre kapacitása? Hát azoknak akiket leírtam a felvezetőmben. Mert nekik kinyalják a seggüket, apuci meg vesz nekik mindent, csak ha majd nem lesz apuci, akkor rájönnek hogy elkontárkodták az életüket, mert még lányt is csak virtuálisan láttak. És ezek miatt itélnek meg engem meg téged, hogy nincs életünk. Pedig nekünk van, de azoknak a emberszabásuaknak viszont nincs...

Azok, akiknek meg van pofája azt állítani, hogy csont nélkül fut, alig telepít meg hasonlók, azok teljesen egyértelmüen másolt cuccal tolják, de én befognám a számat a helyükben. Hogy van képe az ő mocskos kis seggével így ugrálni, azok elött az elkeseredett emberek elött, akik úgy várták hogy meg is vették a terméket. Nem a készítők miatt, meg a kiadó miatt, pont nem érdekel az anyagi hasznuk, hanem azok miatt a szerencsétlen emberek miatt, akik erre vártak mióta, és megtisztelték a készítőket azzal hogy megvették. 
A másolóknak:
A) vinyóról biztosan gyorsabban telepít, szal kussolj, a két dupla rétegüről tényleg egy óra az install.
B) az hogy neked nincs gondod a két melléákelt szoftverrel meg a live meg a drm el, az megint csak arra utal, hogy egyszerüen krekkelted.
C) sokakat fel sem enged netre, pedig eredeti. Te csak fogd be, mert ha megvetted volna téged is érdekelne.
D) ha nem megy neked, nem vesztettél semmit max pár órát a telepítésssel. Akik meg megvették, tudod hány munkaórájuk ment el a semmire? Gondolom nem tudod felfogni...
E) Van jogod szidni a rockstart, nem vetlek meg mert letöltötted, megértelek, de tiszteld azokat is akik megvették, mert miattuk tudsz te is játszani, ha nem lenne akik megvennék, neked sem lenne játékod, szal így szólj be bárkinek is, így röhögj ki bárkit is, és így sírj majd, hogy nem jelennek meg játékok pcre, és így terjszd azt, hogy a PC örök, meg hogy akonzolosok hülyék, és így unatkozz majd a GTA 4 eddel a pcden, amikor a konzolosok már a 6 ot nyomják, ugyanis lehet hogy köztük miattad, nem lesz több gta 4 és más játék pc re. Ne feledd, a sok rendszer, ami a kiadókat védi, többek közt miattad is van, és az felháborító, hogy mégis azok szívnak, akik megveszik. Tehát ha másolsz, nem várom hogy büntudatod legyen, nem várom el hogy felhagyj a másolással, megértelek, de értsd meg te is azokat, és azoknak a felháborodását, akik viszont tényleg tettek azért, hogy te játszhass. ha eljutottál eddig, az olvasással, akkor valószínüleg tudsz gondolkozni, és eltudsz azon gondolkozni amit írtam. Mert azért írtam, hogy gondolkozzatok, mielött bárkit vagy bármit megsértetek, és főleg azokat, akik miatt még él, még van lángja a PC-s játékiparnak...

abydos

Címkék: pc vs konzol

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gameworld.blog.hu/api/trackback/id/tr17807635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abydos · http://abysan.com/blog 2008.12.08. 21:48:07

ŐŐŐ, és mellesleg azt el is felejtettem leírni, hogy egy microsoft operációs rendszer annyiba kerül mint egy Xbox 360. Ez pofára esés mi? Csak hogyha a legális dolgokat nézzük.

BenyoBoy 2008.12.11. 14:36:07

Erről egy amerikai reklám utolsó 2 szava jut eszembe:
"....true....true...."
süti beállítások módosítása